» Η εταιρία μας

Η Litchi Foods Hellas διαθέτει κατάστημα και αποθήκη στα Μουρνιές, Χανίων Κρήτης.

Το κατάστημα άνοιξε το φθινόπωρο του 2018 και έχει μόνο Σκανδιναβικά προϊόντα διατροφής με ένα ευρύ φάσμα των ξηρών, κρύα και κατεψυγμένα τρόφιμα. Παρακαλούμε επισκεφθείτε μας. Τα τελευταία νέα μπορούν να βρεθούν στη σελίδα μας στο Facebook.

Μέσω του ηλεκτρονικού μας εμπορίου, προμηθεύουμε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο με ξηρά και κρύα σκανδιναβικά προϊόντα διατροφής.

Οι τοπικοί χονδρέμποροι είναι επίσης ευπρόσδεκτοι ως πελάτες. Επικοινωνήστε με την Kristina Manneberg Μαραγκουδάκη +30 69 770 659 94 για περισσότερες πληροφορίες και τιμές ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου kristina@litchifoods.com

Η Litchi Foods Hellas είναι θυγατρική της σουηδικής Litchi Foods AB.

Ιστορία:
Η Litchi Foods AB ιδρύθηκε το 2004. Η ιδέα είναι να παρέχουμε στην αγορά αποτελεσματικές λύσεις διανομής όταν εξάγουμε σκανδιναβικά τρόφιμα. Οι πελάτες μας είναι κυρίως χονδρέμποροι στις εξαγωγικές αγορές μας.

Η Litchi Foods AB διαθέτει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και ένα δίκτυο διανομής που συνεχώς αυξάνεται. Με τη μεγάλη γκάμα των προϊόντων μας και την αποτελεσματική διανομή, είμαστε η τέλεια λύση για τον τοπικό χονδρέμπορο.

Η Ελλάδα είναι η μεγαλύτερη αγορά μας για πάνω από 10 χρόνια.