» Επιστροφές εμπορευμάτων

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Τα προϊόντα που σας προσφέρονται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος www.litchifoods.gr είναι γνωστά από γνωστά σκανδιναβικά εμπορικά σήματα για την υψηλή τους ποιότητα και τα οποία προσφέρουμε στην καλύτερη δυνατή τιμή. Όλα τα προϊόντα που βρίσκετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.litchifoods.gr χειρίζονται προσεκτικά και μεταφέρονται καλά συσκευασμένα σε εσάς. Ωστόσο, ανεξάρτητα από την ακρίβειά μας και χωρίς δική μας ευθύνη, υπάρχει κίνδυνος να υποστεί βλάβη ή ελαττωματικό προϊόν. Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 4 παρ. 10 του Ν. 2.251 / 1994 (ΦΕΚ 191 Α / 16.11.1994) σε συνδυασμό με την (Υ.Υ.Α.Ζ1-891 / 30.8.2013), ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να ανακαλέσει απομακρυσμένες αγορές ενός προϊόντος εντός 14 (δεκατεσσάρων) ) ημερών από την ημέρα της λήψης. Κατά το διάστημα αυτό μπορείτε να επιστρέψετε τα αγορασμένα προϊόντα μόνο αν βρίσκονται στην ίδια κατάσταση με την παραλαβή τους και εφόσον συνοδεύονται από τα απαραίτητα έγγραφα που δείχνουν την αγορά σας. Το κόστος επιστροφής προϊόντων μέσω ταχυδρομείου, courier ή εταιρείας μεταφορών στην επιχείρησή μας δεν καλύπτεται από εμάς αλλά πληρώνεται εξ ολοκλήρου από τον αποστολέα / πελάτη.

Σημειώνεται ότι η ευθύνη για απώλεια, βλάβη ή καταστροφή του προϊόντος κατά τη μεταφορά επιστροφής ανήκει στον πελάτη μέχρι να ληφθεί το προϊόν από εμάς. Η επιστροφή του ποσού επιστροφής στο επιστραφέν προϊόν θα ολοκληρωθεί εντός πέντε (5) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της απόδειξης / αγοράς. Για πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο επιστροφής ολόκληρης ή μέρους της παραγγελίας και της διαδικασίας που πρέπει να ακολουθήσετε, καλέστε μας στο 2821086825 και / ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο kristina@litchifoods.com.

Επιπλέον, έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε επιστροφή του ποσού που μας πληρώσατε:
Α. Όλες οι περιπτώσεις όπου υπάρχει κάποιο ελάττωμα στο προϊόν.
Β. Εν πάση περιπτώσει, εντός 14 (δεκατεσσάρων) ημερών από την παραλαβή του προϊόντος. Η Litchi Foods είναι επίσης υπεύθυνη για τις ζημίες που προκαλούνται από το γεγονός ότι τα υποσχεθέντα αγαθά δεν παραδίδονται ή δεν είναι σωστά και δεν αποτελεί ελαφρά αμέλεια. Το εν λόγω προϊόν πρέπει να συνοδεύεται από πρωτότυπο τιμολόγιο συσκευασίας και πώλησης. Για όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, το επιστρεφόμενο προϊόν πρέπει να είναι πλήρες μαζί με τη συσκευασία στην οποία αποθηκεύεται το προϊόν.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και να ζητήσετε αντικατάσταση:
Α. Σε κάθε περίπτωση, όπου είναι σαφές ότι έχουμε παραδώσει άλλα προϊόντα ή ουσιαστικά διαφορετικά από αυτά που παραγγείλατε.
Β. Σε όλες τις περιπτώσεις που υπάρχει κάποιο ελάττωμα στο προϊόν ή δεν υπάρχει άλλη συνήθης ποιότητα.

Σε όλες τις περιπτώσεις, η επιστροφή και η ανταλλαγή είναι δυνατές υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις:
1. Επικοινωνήστε με την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα στο κατάστημά μας στο 2821086825 ή μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου kristina@litchifoods.com
2. Εάν το προϊόν αντικατασταθεί εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών με άλλο ή άλλο ισοδύναμο, αυτό θα γίνει εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών σύμφωνα με το άρθρο 5, παράγραφος 10 του Ν.2251 / 1994. Το προϊόν μπορεί να μην έχει χρησιμοποιηθεί
3. Το προϊόν συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα που δείχνουν τη συναλλαγή (π.χ. παράδοση, τιμολόγιο πώλησης).

Πώς να επιστρέψετε ένα προϊόν:
1. Πρέπει να συσκευάσετε το προϊόν σε κουτί έτσι ώστε να προστατεύεται καλά κατά τη μεταφορά
2. Συνοδεύοντας, στο πακέτο μας στείλετε ένα μήνυμα με ποιον τρόπο θέλετε να λύσετε το παράπονο, υπό την προϋπόθεση ότι το προϊόν πλήρη τις απαιτήσεις επιστροφής.
3. Η συσκευασία πρέπει να αποσταλεί μέσω της ίδιας εταιρείας ταχυμεταφορών από την οποία παραλάβατε την παραγγελία σας.
4. Το τραπεζικό κόστος για την αποπληρωμή καταβάλλεται από τον πελάτη